ASAI KERKRADE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 974 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Asai Kerkrade. Meer weten? Ontdek meer

30 apr 2024 om 18:48 Ze waren precies op tijd met bezorgen. Lekkere sushi. Volgens mij hebben we ons nieuwe vaste bezorgadresje gevonden.
22 apr 2024 om 11:32 Lekker, speciale soorten en vriendelijke bediening.
14 apr 2024 om 19:39 Top!
13 apr 2024 om 19:37 Super!!!
5 apr 2024 om 21:20 Zoals altijd snel bezorgd, kipspiesjes waren nog goed heet en het eten was heerlijk! Ik bestel nergens anders mijn sushi meer!
1 apr 2024 om 21:27 Op tijd (paasmaandag) en goed aanrader.
31 mrt 2024 om 13:21 De sushi’s waren heerlijk en ook de pittige garnalen en de gozo. Alleen de garnalensaus had toch weer gelekt.
20 mrt 2024 om 23:48 Lekker en op tijd
19 mrt 2024 om 22:06 Lekker hoe altijd
14 mrt 2024 om 20:25 Super lekkere sushi, en altijd snel of op tijd klaar. Aardige mensen, en bezorgers! Ik bestel altijd bij Asai! :)
11 mrt 2024 om 14:57 Eten altijd goed!
10 mrt 2024 om 22:22 Vandaag voor het eerst bestelt hier en we waren aangenaam verrast! Het eten was heerlijk, vooral de California roll, de crispy chicken roll en de yakitori. De bestelling werd precies op tijd geleverd. We gaan hier zeker nog eens bestellen!